Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

mars 2019

Masters Rising #4

30 mars
Masters Gym, Norra Agnegatan 36
Stockholm, 11229 Sverige
+ Google Map

Förbestämda matcher i samtliga discipliner Masters Rising #4 är en tävling öppen för alla klubbar som är medlemmar i Svenska Kickboxningsförbundet (SKF) vars tävlande innehar ett tävlingskort från Svenska Budo & Kampsportsförbundet (SB&K). Utländska klubbar är också välkomna att delta och ingen startbok eller läkarintyg behövs. Tävlingsinbjudan Masters Rising #4

Mer information »

april 2019

HMT Battle 37

6 april
Halmstads Muay Thai IF, Köpmansgatan 41
Halmstad, Halland 30231 Sverige
+ Google Map

Förbestämda matcher i K1 HMT Battle 37 är en tävling öppen för alla klubbar som är medlemmar i Svenska Kickboxningsförbundet (SKF) vars tävlande innehar ett tävlingskort från Svenska Budo & Kampsportsförbundet (SB&K). Utländska klubbar är också välkomna att delta och ingen startbok eller läkarintyg behövs. Anmälan görs snarast till battle@halmstadmuaythai.se på följande blankett: Anmälan HMT-Battle.

Mer information »

Fight 71 – 20år

6 april, 08:00 - 17:00
Fight Club Ängelholm, Metallgatan 10
Ängeleholm, 26272 Sverige
+ Google Map

Turnering i K1, LK, KL, JK samt JK diplom Fight 71 - 20år är en tävling öppen för alla klubbar som är medlemmar i Svenska Kickboxningsförbundet (SKF) vars tävlande innehar ett tävlingskort från Svenska Budo & Kampsportsförbundet (SB&K). Utländska klubbar är också välkomna att delta och ingen startbok eller läkarintyg behövs. Inbjudan kommer publiceras här så snart den inkommit från arrangören.

Mer information »

Grästorps Vårfight 2019

27 april
Grästorps Kampsportsförening, Södergatan 37
Grästorp, 46730 Sverige
+ Google Map

För att delta på en tävling som är sanktionerad av Svenska Kickboxningsförbundet (SKF) så måste den tävlande tillhöra en klubb som är medlem i SKF. Inbjudan kommer inom kort att läggas upp HÄR samt mailas ut till alla klubbar som är medlemmar i Svenska Kickboxningsförbundet.

Mer information »

maj 2019

Svenska Mästerskapen 2019

18 maj
Skurups Sparbankarena, Vaktgatan 5c
Skurup, 27434 Sverige
+ Google Map

Svenska Kickboxningsförbundet meddelar att Svenska Mästerskapet 2019 kommer att arrangeras den 18 maj i Skurup av Skurups Kick och Boxningsklubb. Mer information tillsammans med inbjudan kommer inom kort att mailas ut till alla klubbar som är anslutna till Svenska Kickboxningsförbundet. Nyhet för Svenska Mästerskapet 2019 är att ett SM-bälte har tagits fram (som sedan kan köpas loss av varje SM-mästare). Värt att notera är att alla ni som tidigare år har tagit SM-guld, kan köpa loss ett SM-bälte. Vill du…

Mer information »
+ Exportera evenemang