Information från ordförande – SM-summering

Lite mer än 1 vecka har gått sedan SM 2023. Man blickar tillbaka till Svenska Mästerskapet med 100 matcher, ett välarrangerat mästerskap som var fördelat på två dagar.
Fredagen spenderade vi i Angered Arena där många svenska mästare korandes. På lördagen var det dags för 18 finaler att göra på galan som hölls på Valands festvåning och en fest var det allt. Stort tack till årets arrangör Ironman Majorna Kickboxning.

I samband med årets Svenska Mästerskap passade styrelsen på att ha ett fysikmöte. Under mötet diskuterades mycket, några saker som jag vill uppmärksamma lite extra är att våra medlemsföreningar Skurups Kick och Boxningsklubb tillsammans med Föreningen KFUK och KFUM i Ystad / Manana Academy arrangerar ett ungdomsläger i Ystad mellan den 1–2 juli.  Mer information om läget kommer mailas ut till föreningarna. Är det fler som är sugna men inte vågar att arrangera något likande för ungdomar kan ni kontakta förbundets ungdomskommitté på ungdom@swekickboxing.se .

Till sist vill jag önska våra juniorer lycka till på kommande Hungarian Kickboxning World Cup i Budapest mellan den 16-18juni.
Tävlande
Matilda Ahvander -60 KL (Skurup Kick och Boxningsklubb)
Daniella Eshagi -60K1 (Göteborg Muay Thai IF)
Vilgot Andersson -71LK (Fight Club Ängelholm)

Coacher Sabrina Sedin Roskvist och Leo Eshagi.


Vill önska er alla ett trevligt nationaldagsfirande och njut av sommaren.

Soliga hälsningar

Camilla Jörneheim
Ordförande Svenska Kickboxningsförbundet 

Kommande evenemang