Hej alla kickboxare

Idag blir min sista dag som ordförande för Svenska Kickboxningsförbundet. Jag avgår på grund av privata orsaker och lämnar över rodret till vice ordförande Björn Ljungdahl. Ny ordförande kommer att väljas på förbundets årsmöte den 25 mars 2020.

Mina 3 år som ordförande har varit otroligt lärorika och oftast har jag haft väldigt kul. Jag har lärt mig en massa, träffat många intressanta människor från hela världen och förhoppningsvis har jag även bidragit till att utveckla svensk kickboxning.

Detta är dock inte på något sett ett ”hejdå”, jag kommer fortsätta att synas ute på tävlingar både som tävlande och som domare. Därför säger jag istället ”på återseende”.

Hoppas att vi ses på tävlingen i Ängelholm den 16 november!

Emma Ankargren

f.d. ordförande svenska kickboxningsförbundet

Kommande evenemang