Kära medlemmar

Med stormsteg närmar vi oss jul och nyårsledighet 2020. En julledighet och ett nyår som inte kommer se ut som det brukar pga pandemin som håller ett hårt grepp om vårt samhälle. Pandemins påverkan under 2020 har inneburit att bl.a. tävlingar, träningar och mästerskap ställts in, idrottsliga förväntningar har grusats, den sociala gemenskapen i föreningslivet har fått sig en knäck och 2020 blev året då ingen korades till Svensk Mästare inom vår fina sport. Tyvärr ser början på 2021 också dyster ut och därför flyttas det planerade Svenska Mästerskapet i slutet på januari 2021 framåt på obestämd tid.

Vi ser dock ljusare på 2021 och hoppas på att kommande vaccinering innebär att vårt samhälle öppnar upp igen och med det att vi kan återgå till en normal vardag där den idrottsliga gemenskapen återigen blir en självklarhet. Med förhoppningen om en normalare tillvaro i åtanke hoppas förbundet kunna genomföra en tränarutbildning i mars, vilket info kring kommer gå ut om så fort restriktionerna förändras. Årsmötet som brukar hållas i samband med Sveriges största tävling Rookie Rumble planeras istället att hållas digitalt OM pandemin fortsatt håller i sig. Info kring årsmötet kommer också så fort vi har en klarare bild i början på 2021.

Avslutningsvis vill jag och förbundsstyrelsen uppmana alla att följa myndigheternas råd och restriktioner så att liv inte går till spillo och vi alla kan ses igen efter denna förfärliga pandemi.

Var rädd om varandra!

Vänligen

Björn Ljungdahl

Ordförande

Svenska Kickboxnings Förbundet

Kommande evenemang