Landslagscoacher sökes

Under flera år har Magnus Segeberg arbetat tätt tillsammans med det svenska landslaget i kickboxning. Han har haft lite olika uppgifter och titlar men under det senaste året har han varit landslagscoach. Han ledde landslaget inför och under EM i Maribor i Slovenien i år. Här coachade han fram Zina Djelassi till ett efterlängtat EM silver, den första svenska internationella kickboxningsmedaljen sedan 2014. Efter EM valde Magnus att lämna sitt uppdrag som landslagscoach och vi önskar honom lycka till med de nya utmaningar han tar sig an.

Detta betyder att vi nu söker två nya landslagscoacher. Styrelsen har bestämt att vi vill ha en coach för KL och en som tar hand om LK och K1. De båda coacherna kommer att jobba tätt tillsammans och assistera varandra. Den vi söker bör ha stor erfarenhet som coach och instruktör och gärna även internationell erfarenhet. Eftersom uppdraget som landslagscoach även innebär vissa administrativa uppgifter och andra praktiska göromål bör de sökande även vara inställda på detta. Fysträningen kommer att ske i samarbete med SBoK:s projekt Fysprofilen.

Passar du eller någon annan på din klubb in på den här beskrivningen så tveka inte att söka! Vi vet att det finns många kompetenta och engagerade coacher och instruktörer ute i landet och vi ser fram emot att få in många ansökningar! Beskriv dina erfarenheter och tillgångar så utförligt som möjligt. Ansökan ska skickas senast 11 dec till tavling@swedenkickboxing.se.

Landslagskapten befattningsbeskrivning och ansökan 2016

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Kommande evenemang