Sveriges största K1-gala i Borlänge 17 oktober

Den 17 oktober så går K1-galan Ring Fight av stapeln Galaxen i Borlänge. Detta är en av Sveriges största galor och sker i samarbete med WKN. Detta gör att hela galan är en del i programserien ”Simply the Best” och kommer att sändas på tv-kanalen Kombat Sport med ca 7 miljoner abonnenter i Europa. Simply the Best är en internationell tv-sänd kickboxningsserie som arrangeras över hela världen från Slovakien och Australien till Argentina. Galan i Borlänge är ”Simply the Best 8”.
För de som inte har Kombat Sport – då den kanalen inte är tillgänglig i Sverige i dagsläget – så finns hela galan även tillgänglig som ppv livestream för ca 90 kr (€10) på www.LiveArena.se med sändningsstart 19.00. Den exakta länken kommer vi att distribuera så fort den blir tillgänglig.
Genom samarbetet med Simply the Best så innehåller galan inte mindre än 5 internationella titelmatcher med svenskt deltagande.
Eller vad säger ni om följande fantastiska uppställning:
– Titelmatch om Europeiska proffstiteln i K1 weltervikt 69,900 kg
Abdou Karim Chorr (Sverige) vs Kevin Maertens (Frankrike)
– Fyrmannaturnering om Skandinaviska proffstiteln i K1 lättvikt 64,400 kg
Liam Borcheloui (Sverige)
Youssef Assouik (Danmark)
Jonas Berglund (Sverige)
Simon Santana (Norge)
– Fyrmannaturnering om Skandinaviska proffstiteln i K1 mellanvikt 76,2 kg
Meran Zangana (Sverige)
Nafir Akattal (Danmark)
TBD (Sverige)
Andreas Iversen (Norge)
– Titelmatch om Internationella amatörtiteln i K1 fjädervikt 60,3 kg
Sandra Bengtsson (Sverige) vs Ashley Gilson (Belgien)
– Titelmatch om Internationella amatörtiteln i K1 superfjädervikt 62,1 kg
Hussein Ibrahim (Sverige) vs Valentin di Quinzio (Belgien)
Dessutom så kommer galan att erbjuda ett antal internationella superfights. Eller vad sägs om Ehsan Baghdi (Sverige) vs Majid Fallah (Iran), Albin Fajkovic (Bosnien) vs TBD (Sverige) och slutligen hemmasonen från Borlänge Hassan Moradi mot tuffe Emil Flystam från Växjö.
För er som har planer på att närvara live och se galan på Galaxen i Borlänge så erbjuds också ett seminarium före galan (kl 16.00-18.00) med Alexander ”The Mauler” Gustafsson. Annars så föreslår vi att ni bullar upp med snacks och laddar er vägg-tv med livestream från Sveriges hetaste K1-gala.

Kommande evenemang