Unikt pro-seminarium vid K1-galan i Borlänge

I samband med K1-galan i Borlänge den 17 oktober så kommer det att hållas ett exklusivt pro-seminarium i samarbete mellan Svenska Kickboxningsförbundet och Ring Fight. Seminariet är ett av de mest framträdande på svensk mark någonsin och hålls av två legendarer inom sporten. Ring Fight erbjuder detta engångstillfälle gratis för de som köper biljett till galan!

Seminariet kommer att hållas av inga mindre än legenden Osman Yigin som kommer att berätta om sina erfarenheter som proffs, hur livet som proffs är, samt hur man förbättrar sina förutsättningar för en professionell karriär. Detta gör han tillsammans med Stephane Cabrera som är världspresident för World Kickboxing Network, världens största professionella kickboxningsorganisation. Cabrera kommer att presentera historien bakom professionell kickboxning, hur man bör arbeta med t.ex. promotion, management, mm för att ta sig fram som fighter, samt hur de professionella förutsättningarna ser ut idag.

Osman Yigin
Osman Yigin är en av de största inom kickboxning genom tiderna. Han har 198 professionella kickboxningsmatcher med 170 vinster och har inom ramen för dessa hunnit plocka hem inte mindre än 16 professionella världsmästarbälten och 28 Europabälten! Han har genom tiderna mött mängder av andra legender, såsom Gilbert Ballantine och vår egen svenske legend (http://youtu.be/NO9t6LjpPYs) Patrik Eriksson. Yigins erfarenhet är på en nivå som få i världen kan mäta sig med, och i Borlänge så kommer han att dela med sig av alla sina lärdomar med vår svenska kickboxningspublik.

Stephane Cabrera
Cabrera, som är en av de som har byggt upp professionell kickboxning som sport och gett det en röst i världen, har genom tiderna om någon bidragit till att skapa professionella profiler. Genom sitt ständigt aktiva engagemang inom sporten så har han som världspresident trätt mästarbälten på profiler som Jerome Le Banner, John Wayne Parr, Tyrone Spong, Giorgio Petrosyan, samt enormt många fler. Faktum är att det är få av våra största proffs som inte har ett WKN-bälte som proffs. Cabrera kommer i Borlänge att uppdatera Sverige om historia, dagsläge och framtid inom vårt professionella utövande.

Detta är en fantastisk möjlighet som enbart erbjuds på plats i Galaxen i Borlänge den 17 september. Vi rekommenderar ingen att missa det, då det inte är säkert att det någonsin kommer att hända igen. Läs mer om seminariet och galan på www.ringfight.se>ringfight.se där du även kan köpa biljett till galan.

Kommande evenemang