December Open 2013

Här kommer en inbjudan till December Open 2013 som anordnas av Ängelholms Kickboxningsklubb och som äger rum lördagen den 7:e december i Ängelholm. December Open 2013 är en tävling som är öppen för alla klubbar som är medlemmar i Svenska Budo & Kampsportsförbundet (SB&K) vars tävlande innehar ett tävlingskort från SB&K samt ett läkarintyg som inte är äldre än 1 år. Kravet för utländska tävlande är att det finns ett läkarintyg som inte är äldre än 1 år. (Läkarintyg kan göras på plats för en kostnad av 200 kr)

NYHET: På denna tävling kan nya startböcker registreras. För att registrera en ny startbok så krävs ett läkarintyg som inte är äldre en 1 år samt ett kvitto på betald startbok. Mer information angående betalningen finns på läkarintyget som går att ladda ner på http://www.swedenkickboxing.se/tavling-3/startbok-tavlingskort/.

OBS! Kvittot skall vara i pappersform dvs. skriv ut betalningen så arrangören fysiskt kan få det i handen. Finns inget kvitto så uppdateras eller registreras inga startböcker.

Inbjudan/anmälan: Inbjudan_DecemberOpen2013_131207

Affisch: Affisch_December Open 2013_131207

All information finns in inbjudan. Har ni frågor kontakta tävlingsarrangören, kontaktuppgifter finns i inbjudan.

Sista anmälningsdagen är lördagen den 30:e november kl. 15:00.

Kommande evenemang