Domare – Svenska Kickboxningsförbundet (SKF)

Poängdomarutbildning och Ringdomarutbildning kommer från och med dagens datum att skrotas och istället ersättas av en Domarutbildning. Även systemet med A, B, C-domare kommer att skrotas för att istället vid större arrangemang handplocka domare.

Domarutbildning: Domarutbildningen kommer i första hand koncentrera sig på poängdömning men kommer även innefatta ringdömning. Efter utbildningsdagens slut så är man godkänd poängdomare och ringdomare inom SKF.

Här kommer lite information:

• Deltagare måste vara medlem i en SKF-ansluten förening och måste vara minst 15 år gammal. • Utbildningstid – 1dag (5-6 timmar) • Utbildningen avser både POÄNGDOMARE och RINGDOMARE och alla är godkända efter utbildningsdagen. • Kostnad – 200 kr per deltagare och det avser bara utbildningen dvs. inga plagg ingår i utbildningsavgiften utan dessa för köpas separat. • Poängdomare t-shirt köper man via utbildarna för 100 kr per t-shirt + eventuell frakt. • Ringdomare skjorta (400 kr) samt Fluga (200 kr) köper man via utbildarna den dagen man vill ta steget att börja ringdöma. (Eventuell frakt kan tillkomma).

OBS! Under hösten 2016 kommer förbundet att bjuda på 3 utbildningar – mer information kommer när det börjar närma sig.

För att göra detta så enkelt som möjligt så kommer vi sätta alla som har genomgått en poängdomarutbildning under sin karriär – är numera även godkända som ringdomare inom SKF. (Detta gäller även som har gått poängdomarutbildningen men har ej färdigställt sin praktik).

Vi kommer inom kort att presentera en PDF-fil (som vi lägger på hemsidan och mailar ut till alla klubbar) med vilka domare vi har registrerat. Om ni har några invändningar gällande detta domarlista så måste ni höra av er till domaransvarig – Robert de Zwart (domare@swedenkickboxing.se) senast 2016-08-31 för sedan är det denna domarlista som gäller.

Till slut vill vi tacka Mikael Bergh som under många år utbildat poängdomare i Sverige men nu valt att sluta.

Med vänlig hälsning Martin Eisengarten Tävlingskommittén SKF

Domarregister-SKF_160515

Kommande evenemang