Poängdomarutbildning i Ängelholm den 17 april

Varje förening som har tävlande skall ha poängdomare enligt följande:

1 p-domare = 1 tävlande,    2 p-domare = Upp till 5 tävlande,    3 p-domare = Upp till 10 tävlande,   4 p-domare = Obegränsat med tävlande.

För att utbilda sig till poängdomare så bör man ha tävlat i kickboxning men det är inget tvång utan det viktigaste är att man är insatt regelverket som vi använder oss av. Vi bifogar regelboken och vi rekommenderar att regelboken skrivs ut och läses igenom av varje kursdeltagare innan kursen.

Datum: Fredagen den 17 april

Tid: kl. 18:00-20:00

Adress: Ängelholms Kickboxning, Metallgatan 10, 262 72 Ängelholm

Kostnad: 200 kr per person

Sista anmälan: Söndagen den 12 april

Pengar oss tillhanda: Tisdagen den 14 april

Konto: 7905122474 (Nordea personkonto, clearingnummer: 3300)

Anmälan & betalning

  • Anmälning sker enbart via e-post till poangdomare@swedenkickboxing.se genom anmälningsblanketten som finns nedan. Annan anmälan accepteras inte.
  • Anmälningsavgiften á 200 kr betalas in på ovanstående konto och skall vara oss tillhanda senast sista anmälningsdatum enligt ovan. Märk betalningen med klubbens namn och antalet deltagare.
  • Finns inte pengarna på bankkontot det datum som angivs ovan så stryks anmälan och man kan inte delta på utbildningen. Betala i god tid för det kan ta upp till 3 bankdagar för pengarna att komma in på kontot.
  • Bekräftelse på er anmälan skickas med e-post senast 24 timmar efter att anmälan inkommit. Har man  mot all förmodan inte fått en bekräftelse så kontaktas poängdomaransvarige, Mikael Bergh, omgående  på 070-725 55 75.

VIKTIGT!

Ni som har lite sparringsvana ombeds att ta med sparringutrustning då vi kommer att använda oss av er i utbildningen. (Ni anmäler även hur många som kan vara med i sparringen).

Poängdomarutbildning_anmälan_150417

Kommande evenemang