Teknikansvarig sökes

Svenska kickboxningsförbundet strävar efter ständig utveckling och är nu på jakt efter en ny teknikansvarig. Teknikansvarige hanterar framför allt alla tekniska lösningar för webb, dokumenthantering, osv. Denne fungerar som ett teknikfunktionellt stöd för kommunikationsansvarig och därmed även styrelsen och förbundet.

Vi ser gärna att sökande har goda kunskaper inom wordpress då vår hemsida har det gränssnittet. Ett plus är om den sökande är insatt i integrering av kopplingar till sociala medier. Då vi är ett ideellt förbund är även denna ansvarspost det. Som teknikansvarig får du möjlighet att bidra till att utveckla svensk kickboxning samtidigt som du får en fin merit som visar på både kompetens och idrottsligt engagemang.

Om du tycker detta låter intressant och kan tänka dig att lägga uppskattningsvis ett par timmar i veckan så ser vi gärna att du skickar in din ansökan till info@swedenkickboxing.se. I din ansökan anger du dina kontaktuppgifter samt den erfarenhet du har inom området.

Kommande evenemang