Ett kommande VM

När snön sakta faller ner utanför fönstret, så drömmer man sig bort. Imorgon lördag bär det av till VM i Portugal med landslaget.

Det har varit en intensiv höst för många inte minst för tävlingsutbudet som ökat radikalt. Förbundet ser att det finns ett stort intresse av att arrangera tävlingar bland våra medlemsföreningar. Det är extra kul att se att nya föreningar vågar ta steget inte minst Bulldog Training Center IF som satsade på matcher i galaform på Hisningen K1.

Förutom att nationella tävlandet har ökat så har även en hel del nya föreningar anslutit sig till förbundet. Jag vill passa på att hälsa 5 nya föreningar välkomna till Svenska Kickboxningsförbundet: Föreningarna är: Lakas SK, Föreningen Coloseum Fightcenter Skövde, Skene Skog Kampsportsklubb, FC Phoenix IF och Zensei Dojo Kampsportsklubb.

Nu blickar vi framåt mot VM för våra 11 landslagsfighter. Något som är nytt för i år är att våra landslagscoacher har gett våra fighters hemmacoacher möjlighet att följa med ner till VM i Portugal, dock på egen bekostnad för hemmacoacherna. Detta är något som redan testades under World Cupen i Italien tidigare i höst och blev en succé.

Glöm inte bort att du kan följa de svenska talangerna hemma i din tv-soffa. Matcherna kommer livestreamas och förbundets facebook / instagram sidan kommer att uppdateras dagligen med info som berör det svenska landslaget under VM.

Landslagstruppen består av följande:

-65 KL Annika Berglund Veteran

+70 KL Linnea Ekman

-74 KL Sammy Voss

+ 94KL Josef Gunnarsson

-52 K1 Alexia Olsen

-56 K1 Sofia Sjöström Bedziri

-60 K1 Sebastian Marden Rodriguez

-67 K1 Leo Eshagi

-71 K1 Hubert Majewaski

– 81 K1 Carl Nyqvist

-86 K1 Pavlo Golovanchuk

För oss övriga är inte tävlingssäsongen över, då vi inte får missa årets sista tävling nere i Skurup den 16 december.

Önskar landslaget ett stort lycka till nere på VM 🇸🇪

Hälsningar

Camilla Jörneheim

Ordförande

Svenska Kickboxningsförbundet

Kommande evenemang